Quantcast

Maximum PC

It is currently Wed Jul 23, 2014 2:46 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: New installed IE 10 does not work. Web page does not boot
PostPosted: Wed Jan 02, 2013 4:37 pm 
Little Foot
Little Foot
User avatar

Joined: Fri Jul 16, 2004 2:15 pm
Posts: 126
Location: Washington DC
:( Hi ya all Gurus of software:Help me. After installing Internet Explorer 10, my home page [xfinity.comcast.net/] never wants to load. I had the same prob. w/ IE 9.I could not get back to IE 8 since my pc does not take IE 8.Please see the prob.below the line
_________________________________________________________________________
Description:
A problem caused this program to stop interacting with Windows.

Problem signature:
Problem Event Name: AppHangXProcB1
Application Name: iexplore.exe
Application Version: 9.0.8112.16457
Application Timestamp: 50a2f9e3
Hang Signature: 995b
Hang Type: 135232
Waiting on Application Name: svchost.exe:{73c9dfa0-750d-11e1-b0c4-0800200c9a66}
Waiting on Application Version: 0.0.0.0
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1033
Additional Hang Signature 1: 995be6c6143c5228897aeb7f2f900416
Additional Hang Signature 2: fcaf
Additional Hang Signature 3: fcaf5df80be3b7106c9272ad46d1c0ae
Additional Hang Signature 4: 995b
Additional Hang Signature 5: 995be6c6143c5228897aeb7f2f900416
Additional Hang Signature 6: fcaf
Additional Hang Signature 7: fcaf5df80be3b7106c9272ad46d1c0ae

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
_______________________________________________________________________
And now you know " the rest of the story.
_______________________________________________________________________

My PC:
SONY VAIO VGN-FZ430E;240GB HD;3 GB RAM;Processor Intel 1.83 GHz; OS Windows 7 Pro Serv. Pack 1.; Internet-Cable connection, DownLoad Speed:fast 24+ mbps;

Please help me.
If possible I would like to get rid of IE all together. I am on internet on Google Chrome browser.
Thanks :)
My most respected regards to the almighty "hackman 2007". God love him !!


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: New installed IE 10 does not work. Web page does not boo
PostPosted: Fri Jan 04, 2013 3:19 pm 
[Team Member]
[Team Member]

Joined: Sat Jun 26, 2004 4:31 am
Posts: 11068
Location: Home Sweet Home
You could try this:

go to:

tools-----> Internet Options---> Select the Advanced tab ----> Reset

wait for the operation to complete then shut down and restart your internet explorer.

Found the above on the IE forum.

You should be able to uninstall IE10 using the Programs and features section in Control Panel.

Nasty


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: New installed IE 10 does not work. Web page does not boo
PostPosted: Fri Jan 04, 2013 5:56 pm 
8086
8086
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2011 9:30 am
Posts: 14
Your signature says you're using Win 7. I didn't think IE10 could be used with Win 7, but if you want to get rid of IE , check your windows updates and find IE there and uninstall it from the list. If you're using Chrome, why not just ignore IE completely and set Chrome as your default browser?


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group