Quantcast

Maximum PC

It is currently Mon Sep 22, 2014 12:38 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Domain on Router?
PostPosted: Sat May 07, 2011 4:28 am 
Little Foot
Little Foot

Joined: Mon Jul 12, 2004 8:06 pm
Posts: 130
Quick questions
Why would you set domain on a router?
What's the domain option for in the the router firmware?


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: Domain on Router?
PostPosted: Sat May 07, 2011 5:54 pm 
Thoroughbred
Thoroughbred
User avatar

Joined: Sat May 07, 2011 12:30 pm
Posts: 1922
Location: A place not actively occupied by something else.
1. To have your own website or an easy way to access your FTP. You'd probably have to go through a service like DynDNS.com, though.
2. Depends on the router and the firmware. For example, in DD-WRT, it will be somewhere different then in Belkin's firmware, though still in a similar place.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: Domain on Router?
PostPosted: Sun May 08, 2011 6:33 pm 
Little Foot
Little Foot

Joined: Mon Jul 12, 2004 8:06 pm
Posts: 130
Oh Thanks.


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group