Quantcast

Maximum PC

It is currently Tue Sep 16, 2014 6:42 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: DragonAge2 A Heads up...
PostPosted: Tue Mar 08, 2011 6:29 pm 
[Team Member]
[Team Member]

Joined: Sat Jun 26, 2004 4:31 am
Posts: 11088
Location: Home Sweet Home
If anyone gets this game and has trouble running it, shut off your SLI or Crossfire and it will run. I guess they didn't write for two video cards running. :cry:

Nasty


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: DragonAge2 A Heads up...
PostPosted: Tue Mar 08, 2011 6:44 pm 
Team Creamsicles
Team Creamsicles
User avatar

Joined: Sat Aug 05, 2006 6:41 pm
Posts: 1306
Location: Mahaska County Correctional Facilty
I run a pair of gtx 460s in SLI and for me when I ran it in dx11 mode, maxed out, and it lags out horribly. Put it in dx9 and the most you can set it on is "medium" gfx detail, and I stay in triple digit FPS and SLI working fine.

Kinda pissed about the dx11. That was supposed to just be a problem with the demo


EDIT:
Here is what I posted in the Bioware forums after doing some quick tests on various dx11 only settings:

Quote:
dx11 mode (this is just quick plays to test settings, not extended play time)

--all runs have v-sync off--
1) medium setting, 4x AA, --- generally stays above 90 fps
2) high setting, 4x AA, no ambient occ.---mostly 80+ fps
3) high setting, 4x AA, amb. occ. on ---mostly 60+ fps
4) high setting, 4x AA, 4x AF, amb. occ. on ---pretty much low 50s into the 70s for fps
5) very high setting- nothing else on --- lags out, unplayable.

This is not so much a complaint, but more of a report of early findings. The game early on at least plays great and looks great for me using the above #4 settings.

I would think that there should not be such a huge drop in performance from #4 to #5 though. From great to unplayable with one setting.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: DragonAge2 A Heads up...
PostPosted: Wed Mar 09, 2011 4:56 am 
[Team Member]
[Team Member]

Joined: Sat Jun 26, 2004 4:31 am
Posts: 11088
Location: Home Sweet Home
This may fix your problem with the DX11 issue:

http://www.gamershell.com/download_70772.shtml

Maybe the game is just not Crossfire friendly... :cry:

Nasty


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: DragonAge2 A Heads up...
PostPosted: Wed Mar 09, 2011 6:34 am 
Team Creamsicles
Team Creamsicles
User avatar

Joined: Sat Aug 05, 2006 6:41 pm
Posts: 1306
Location: Mahaska County Correctional Facilty
I'm running it now with the hi-res pack, dx11/high settings, amb. occ. on and it plays like butter! ran for 3 hours last night with nary a problem. :)


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group