Quantcast

Maximum PC

It is currently Fri Aug 22, 2014 12:35 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: FPS in COD Black Ops
PostPosted: Thu Feb 17, 2011 5:51 pm 
Coppermine
Coppermine
User avatar

Joined: Mon Sep 01, 2008 3:03 pm
Posts: 626
i can only run a minimum of 6 gigs of ram as it's triple channel.

i have the newest BIOS update as per Dell the A11 BIOS.

i do know it is an Intel X58 ITX board,but to flash an Intel BIOS on a Dell MOBO..i think thats asking for all kinds of trouble..besides the only thing that shows what kind of mobo it is is the Alien Head in the center of the board.

and the board was recently replaced due to BSOD's during COD BO.

looks like the only thing Jipstyle and i have in common is the OS.

well its worth a try anyway..I'm gonna pull 3 sticks of ram out and see what happens :D

nope..no dice..same thing..it freezes just before entering battle with the settings maxed.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: FPS in COD Black Ops
PostPosted: Fri Feb 18, 2011 10:45 am 
Coppermine
Coppermine
User avatar

Joined: Mon Sep 01, 2008 3:03 pm
Posts: 626
so here's what i did..i followed the guidelines from here...http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1617650

with doing those optimizations i can now run a few thing maxed out.

Video Mode: 1920X1080
Full Screen: Yes
Anti-liasing: 16X
Aspect Ratio: Auto
Screen Refresh Rate: 60Hz
Sync Every Frame: No(i tried turning it to yes,but i couldnt join any matches with it on)
Texture Filtering: Automatic
Antisotrophic Filtering: turned all the way up
Texture Quality: Extra
Shader Warming: No
Shadows: Yes
Bullet Impacts: Yes

Full View: All the way up

I also have my max FPS capped at 125


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: FPS in COD Black Ops
PostPosted: Fri Feb 18, 2011 1:19 pm 
[Team Member]
[Team Member]

Joined: Sat Jun 26, 2004 4:31 am
Posts: 11086
Location: Home Sweet Home
Have you tried to run your games in XP compatibility mode?

Nasty


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: FPS in COD Black Ops
PostPosted: Fri Feb 18, 2011 2:21 pm 
Coppermine
Coppermine
User avatar

Joined: Mon Sep 01, 2008 3:03 pm
Posts: 626
actually i did,but it didnt help any with my issues.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: FPS in COD Black Ops
PostPosted: Fri Feb 18, 2011 4:08 pm 
[Team Member]
[Team Member]

Joined: Sat Jun 26, 2004 4:31 am
Posts: 11086
Location: Home Sweet Home
Have you tried to setup dual booting between XP and win7? Run the game you are having trouble with in both operating systems, if it runs fine in XP, you know there is something in win 7 that is the problem and not the game.

If you don't want to setup dual booting then get a hard drive and setup XP on it. I would go this way just to find out if it is the OS messing things up. I could be just the difference in video drivers between the two systems.

Nasty


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: FPS in COD Black Ops
PostPosted: Fri Feb 18, 2011 4:39 pm 
Coppermine
Coppermine
User avatar

Joined: Mon Sep 01, 2008 3:03 pm
Posts: 626
i would if i had a spare copy of Win XP.


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group