Quantcast

Maximum PC

It is currently Mon Dec 22, 2014 8:54 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: How to set up a laptop to join two different domains
PostPosted: Thu Oct 14, 2004 12:39 pm 
Bitchin' Fast 3D Z8000
Bitchin' Fast 3D Z8000
User avatar

Joined: Wed Oct 06, 2004 12:24 pm
Posts: 825
Location: Lisle, IL
Okay. I'm really NOT a Windows wonk. So I'm asking here.

I have a guy who needs to be able to log on to a Windows domain here at work with his laptop. And another Windows domain at home.

He wants to be able to do it WITHOUT having to run through the network identification wizard each and every time he changes location.

Both domains are statically addressed.

Also, both domains address schemes are NOT the same.

Will I be able to set up two separate hardware profiles to do this?

Or am I going to have to do something like force him to run DHCP?


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 14, 2004 1:02 pm 
Bitchin' Fast 3D Z8000
Bitchin' Fast 3D Z8000
User avatar

Joined: Wed Jun 16, 2004 5:29 pm
Posts: 6328
Location: Far away from you
I suppose an easy way would be to setup a trust between the two domains....and then it'll just appear in the drop down box...but no admin in their right mind will let someone's home domain do that :)

Simplest thing though is to use a tool like netswitcher...

http://www.netswitcher.com/


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.