Quantcast

Maximum PC

It is currently Thu Jul 24, 2014 3:56 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: HELP!
PostPosted: Sun Sep 19, 2004 11:28 am 
8086
8086

Joined: Sun Sep 19, 2004 11:24 am
Posts: 1
I have been using Windows XP SP2 for some time now without issue. But just realized recently an issue with Internet Explorer.

I can open a web browser window just fine. The problem stems when I go to open a new web browser from within IE (i.e. right click "open in new window", or even if I click a link and it opens it up in a new window automatically). When I do, the Address line is all corrupt, basically it shows the graphics of some part of my desktop or window. The browser seems to work fine, except for the address bar. However, I get an error when I close all my IE windows:

*** The instruction at "0x7c9105f8" referenced memory at "0x01fa0010". The memory could not be "read". ***

I did a search for 0x7c9105f8 on Yahoo and got a link to someone else with the same question at Smart Computing but no response. I am not about to pay to be a member there just to ask the same question.

Anyone here have any idea? Thanks for any assistance.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 20, 2004 7:35 am 
Northwood
Northwood

Joined: Mon Jun 28, 2004 7:38 pm
Posts: 2583
Location: Room112
umm..........try scanning for spyware on your system.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 20, 2004 10:57 pm 
Phoenix Foundation (Top 10)
Phoenix Foundation (Top 10)
User avatar

Joined: Thu Jul 01, 2004 9:42 am
Posts: 2262
Location: Michigan
Yeah, try running ad-bot and spyaware. Best recommendation at this here free site.

EDIT
I saw this guys name and had a flashback of Austin Powers--Liquid hot magma....hahahahahahah
Laughed my ass off.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: HELP!
PostPosted: Tue Sep 21, 2004 5:54 am 
I'd rather be modding!
I'd rather be modding!
User avatar

Joined: Fri Jun 25, 2004 3:47 pm
Posts: 3731
Location: Las Vegas
Magma wrote:
I have been using Windows XP SP2 for some time now without issue. But just realized recently an issue with Internet Explorer.

I can open a web browser window just fine. The problem stems when I go to open a new web browser from within IE (i.e. right click "open in new window", or even if I click a link and it opens it up in a new window automatically). When I do, the Address line is all corrupt, basically it shows the graphics of some part of my desktop or window. The browser seems to work fine, except for the address bar. However, I get an error when I close all my IE windows:

*** The instruction at "0x7c9105f8" referenced memory at "0x01fa0010". The memory could not be "read". ***

I did a search for 0x7c9105f8 on Yahoo and got a link to someone else with the same question at Smart Computing but no response. I am not about to pay to be a member there just to ask the same question.

Anyone here have any idea? Thanks for any assistance.


This probably won't help as it is for a different problem, but its easy. Clear your cache. CLear your cookies.

It can't hurt and it will solve certain problems similar to what you describe.

What is more likely is that you have a ton of crap running in the background. You might look into that (including virii and spyapps)

Manta


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group