Quantcast

Maximum PC

It is currently Mon Sep 01, 2014 2:17 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: SP2 and nVidia a few glitches..
PostPosted: Mon Sep 13, 2004 7:25 am 
No Hope = No Fear
No Hope = No Fear
User avatar

Joined: Mon Sep 06, 2004 12:00 am
Posts: 1183
Location: Dark Side of the Womb
I know i can't be the only one having this problem, because I have seen it on more than just my computer's...


When booting up, I have noticed that after I installed SP2, some of my computers will not show the XP logo on bootup...? it only does it on my computers with nvidia video cards for some reason...?

Anybody else having the same problem? :?:


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: SP2 and nVidia a few glitches..
PostPosted: Mon Sep 13, 2004 7:37 am 
Northwood
Northwood
User avatar

Joined: Sun Jul 11, 2004 12:35 pm
Posts: 2039
Location: Houston, TX
Mani-aX wrote:
I know i can't be the only one having this problem, because I have seen it on more than just my computer's...


When booting up, I have noticed that after I installed SP2, some of my computers will not show the XP logo on bootup...? it only does it on my computers with nvidia video cards for some reason...?

Anybody else having the same problem? :?:


this needs to be in Free Clinic.

not sure about icons, but a lot of people on the City of Heroes forum have bag framerate problems with nVidia and SP2. most solved their problems with the ForceWare 65.73 WHQL drivers.


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group