Quantcast

Maximum PC

It is currently Thu Oct 23, 2014 9:38 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: SSD failed? in RAID 0
PostPosted: Thu Nov 01, 2012 6:59 pm 
8086
8086

Joined: Thu Nov 01, 2012 6:58 pm
Posts: 4
last year i build new gaming pc. it is so awesome.
my build is
asrock z77 extreme 4
inter i5 core 2310
16gb ddr3 1600 patriot g2 series
Mushkin Enhanced Chronos 90gb x2 in riad 0 mode
160 gb western digital
2x geforce 250 gt

everything is went smoothly until i start to notice machine start to freeze then i restart but it wont boot up to window keep said bootmgr failed and raid 0 is not bootable but i turn off and on after 5 mins then it is perfect then happen again. i check forum for smiliar plm. i see phrase called ssd power disconnect. it baffled me since ssd is consider more secure and better performer than tradition hard drive. then one morning i see one ssd report error[s] occuring but machine said drive c is bootable and it did boot to window. it been happen for months. forum give me vague answer beside disconnect machine for one hour then turn on.

http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6820226290

that is SSd i purchased for raid 0


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: SSD failed? in RAID 0
PostPosted: Tue Jan 29, 2013 4:28 pm 
8086
8086

Joined: Thu Nov 01, 2012 6:58 pm
Posts: 4
BUMP


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: SSD failed? in RAID 0
PostPosted: Tue Jan 29, 2013 5:20 pm 
Clawhammer
Clawhammer
User avatar

Joined: Fri Sep 23, 2005 6:22 pm
Posts: 4406
Location: In the closet
Awkkk! Capitalization exists for a reason! It's a tool, don't be one, so use it. Capitalization is the difference between helping your uncle jack off a horse and helping your Uncle Jack off a horse.

Okay, WELCOME! Welcome to the MaxPC FORUMS. Please make sure you don't just play a voyeur - be sure to actively contribute, advise and help someone else out. This place is only as good as it's participants - it's all about quality and timely I/O.

Now on over to your issue, I must ask the obvious for going to deep. Do you have the latest bios? Your raid drives are set to ACHI? And your OS partition is separate from your data and the MBR?


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: SSD failed? in RAID 0
PostPosted: Tue Jan 29, 2013 6:31 pm 
8086
8086

Joined: Thu Nov 01, 2012 6:58 pm
Posts: 4
i apologized for capitalization. i spill Chocolate drink on the,m which make it be lesson of make sure your grip is firm with glass when you read shocking new or whatever

to my issue
yes i follow manf instruction to letter. i make sure in bios which i upgrade to very latest to ACHI mode in raid mode

OS partion is on same SSd. i ma not sure if you mean on separate SSD or partion within Raid O


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: SSD failed? in RAID 0
PostPosted: Thu Jan 31, 2013 3:03 pm 
8086
8086

Joined: Thu Nov 01, 2012 6:58 pm
Posts: 4
bump :roll:


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.