Quantcast

Maximum PC

It is currently Sat Oct 25, 2014 6:06 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Athlon 11 X4 640
PostPosted: Thu Nov 01, 2012 6:16 am 
8086
8086

Joined: Thu Nov 01, 2012 6:00 am
Posts: 1
I have the above CPU fitted to a ASUS M4A88TDM board on a self build machine.
Everything works OK and initially all 4 cores were activated. Some time later, cant remember exactly, I noticed on boot-up, it said only 3 cores were activated. Funny ? Not really bothered since I dont use max speed or max power, so I left it alone.
Recently I noticed again on boot up, that not all the cores were activated, "Press 4 to activate all cores". Which I did, and next time around it said "3 cores activated" !
What on earth is going on ? Why am I losing cores ? There must be a memory button somewhere I am not ticking . Any help and advice please to an oldie who is trying hard to keep up. Thanks in advance.


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.