Quantcast

Maximum PC

It is currently Thu Dec 18, 2014 8:19 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: File Lost????
PostPosted: Fri Oct 05, 2012 6:18 am 
Coppermine
Coppermine

Joined: Mon Oct 12, 2009 4:47 am
Posts: 691
After a few registry tweaks to get my system from IDE to AHCI, I receive this window on start up. All I got to do is click OK and everything runs normal but of course I need to know why it is happening and hope it's not leading to something bigger happening.

C:\USERS\DARKKN~1\AppData\Local\Temp\124824LOG.iniis lost

Do I need to go find this file and get it back into my system? Any help would be much appreciated.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: File Lost????
PostPosted: Fri Oct 05, 2012 6:26 am 
Smithfield
Smithfield

Joined: Sun Jun 18, 2006 7:37 pm
Posts: 5528
... It's a temporary file. You don't need it.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: File Lost????
PostPosted: Fri Oct 05, 2012 8:29 am 
Coppermine
Coppermine

Joined: Mon Oct 12, 2009 4:47 am
Posts: 691
Thanks Lat, I figured as much since everything ran fine after I clicked it away.

Is there anything I can do to keep it from coming up during every startup?


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: File Lost????
PostPosted: Fri Oct 05, 2012 8:37 am 
Smithfield
Smithfield

Joined: Sun Jun 18, 2006 7:37 pm
Posts: 5528
The obvious answer is: there's probably a program that's running in the background that's expecting this file.


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.