Quantcast

Maximum PC

It is currently Thu Dec 25, 2014 11:16 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 8:54 pm 
Team Member Top 50
Team Member Top 50
User avatar

Joined: Thu Jun 24, 2004 11:14 pm
Posts: 2108
Location: I'm Not sure
hehe

i just ran again
51K
http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=958291183

but that was with 466/840 :)

edit

i can run it with a core of 480 too


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 8:57 pm 
Team Member Top 500
Team Member Top 500
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2004 2:34 pm
Posts: 3977
Location: Building my 4-8-9
EDIT: read posting on AM. You have a Radeon 9800 XT w/256MB mem. You're supposed to be close to/above me. Ran my core at that speed, got 48k again. Ran my card at the same speeds that you did, got 48k again!!!! My scores are fluctuating in the tens to hundreds, not thousands!


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 9:07 pm 
Team Member Top 50
Team Member Top 50
User avatar

Joined: Thu Jun 24, 2004 11:14 pm
Posts: 2108
Location: I'm Not sure
hrm, i wasn't using the latest drivers


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 9:13 pm 
Team Member Top 500
Team Member Top 500
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2004 2:34 pm
Posts: 3977
Location: Building my 4-8-9
Solution: My softmod unstuck! All those tests were run with 12/5!


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 9:14 pm 
Team Member Top 50
Team Member Top 50
User avatar

Joined: Thu Jun 24, 2004 11:14 pm
Posts: 2108
Location: I'm Not sure
actually i have a 9800 Pro, i just flashed it to an XT


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 9:22 pm 
Team Member Top 500
Team Member Top 500
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2004 2:34 pm
Posts: 3977
Location: Building my 4-8-9
50k with the pipes unlocked, clocked to 400/900...


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 9:23 pm 
Team Member Top 500
Team Member Top 500
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2004 2:34 pm
Posts: 3977
Location: Building my 4-8-9
but I get this w/pipes...
Image
and this...
Image


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 9:28 pm 
Team Member Top 50
Team Member Top 50
User avatar

Joined: Thu Jun 24, 2004 11:14 pm
Posts: 2108
Location: I'm Not sure
wow, thats some crazy artifacting


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 25, 2005 6:43 am 
Team Member Top 500
Team Member Top 500
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2004 2:34 pm
Posts: 3977
Location: Building my 4-8-9
It didn't do that the first time I unlocked, now that my softmod came unstuck it's doing that!


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.