Quantcast

Maximum PC

It is currently Thu Oct 02, 2014 9:58 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2 AMD boards need home
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 8:58 pm 
Phoenix Foundation (Top 10)
Phoenix Foundation (Top 10)
User avatar

Joined: Thu Jul 01, 2004 9:42 am
Posts: 2262
Location: Michigan
AMD motherboard from a compaq computer. Mobo had 512mb ram, xp 1500+ proc. Says quik silver2-cmt on the board itself. 2 DIMM, 4pci, AGP, 4USB in rear and front usb header.

ECS K7S5A Athlon board, 5pci, agp, usb header, 2 rear usb, lan, sound, 2 SDRAM, 2 DDRAM

Email me if you might know what they are worth : )

rick@landingzonecomputers.com


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 9:27 pm 
Million Club 2+ [PC]
Million Club 2+ [PC]
User avatar

Joined: Mon Jun 14, 2004 11:20 am
Posts: 1700
No need here, good luck dumping them.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 04, 2004 7:51 am 
Phoenix Foundation (Top 10)
Phoenix Foundation (Top 10)
User avatar

Joined: Thu Jul 01, 2004 9:42 am
Posts: 2262
Location: Michigan
Wow, you diggin up old posts, lol. End of august for this one. I think them boards were added to my junk pile bin in the garage now, hehe.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 04, 2004 9:33 am 
Team Member
Team Member
User avatar

Joined: Mon Jun 28, 2004 12:56 am
Posts: 1076
Location: Powder Springs, GA
well ... if u still got em, what u want for the ECS board?


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 04, 2004 11:29 pm 
Phoenix Foundation (Top 10)
Phoenix Foundation (Top 10)
User avatar

Joined: Thu Jul 01, 2004 9:42 am
Posts: 2262
Location: Michigan
ECS board gone, the compaq board is still around. Cover shipping and its yours if you want it. $6 i would guess


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 1:16 am 
Team Member
Team Member
User avatar

Joined: Mon Jun 28, 2004 12:56 am
Posts: 1076
Location: Powder Springs, GA
will it fit in a standard ATX case?


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 7:33 am 
Phoenix Foundation (Top 10)
Phoenix Foundation (Top 10)
User avatar

Joined: Thu Jul 01, 2004 9:42 am
Posts: 2262
Location: Michigan
Yes, it will. I pulled it from my friends computer to upgrade his to a XP 2400 on a asus a7n8x-x board.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 06, 2004 9:44 pm 
Team Member
Team Member
User avatar

Joined: Thu Aug 12, 2004 12:28 pm
Posts: 372
Location: Canada
I'd be interested with this board...I have an old AMD 1000MHz that is currently without a mobo...pm me with more details on the socket type and exact specs of the mobo.
Thanx.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 3:37 pm 
Folding Momerator
Folding Momerator
User avatar

Joined: Wed Sep 22, 2004 1:45 am
Posts: 15220
Rick, what else do you have in your pile? I've got an old gateway P5-75 here with a dead Mobo. The HD & CD drive are still good. Would like to find another board that will take a 750 duron (have that in my garbage pile) also have assorted sticks of ram. If I buy a new Mobo, he's gonna need a case. A new Mobo won't hook up in the back due to different design.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 5:59 pm 
Sharptooth
Sharptooth
User avatar

Joined: Sun Jun 27, 2004 2:07 am
Posts: 374
Location: Colorado
Blondie wrote:
Rick, what else do you have in your pile? I've got an old gateway P5-75 here with a dead Mobo. The HD & CD drive are still good. Would like to find another board that will take a 750 duron (have that in my garbage pile) also have assorted sticks of ram. If I buy a new Mobo, he's gonna need a case. A new Mobo won't hook up in the back due to different design.


is it a slot A processor? if so i may have a board for you.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 14, 2004 3:34 am 
Folding Momerator
Folding Momerator
User avatar

Joined: Wed Sep 22, 2004 1:45 am
Posts: 15220
Kbasa wrote:

is it a slot A processor? if so i may have a board for you.


The old original board is a SiS 530 from 1996
AMD-K6 3D processor
56MB RAM

The Duron is from a 5000US Compaq. We upgraded it to an Athlon 1 GHz (I think).
AMD Duron 750Mhz - Socket A (Socket 462) - Bus Speed: 200 MHz


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.