Quantcast

Maximum PC

It is currently Tue Oct 21, 2014 9:30 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Posting Bug
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 6:16 am 
Million Club - 2 Plus
Million Club - 2 Plus
User avatar

Joined: Wed Nov 01, 2006 11:44 am
Posts: 2681
Location: Up in you attic...Wi-Fi is delicious
Has anyone encounter this before where if you post or preview a post in the forums, its blank? Apparently the message is too long or something as if I remove bits of the message at a time I can then preview it and it will show up. However if the full message is placed back then it disappears even with the message still in the text box.

I am running Vista x64 and this has happened to me in both Firefox 3.51 and IE 8.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 6:17 am 
Million Club - 2 Plus
Million Club - 2 Plus
User avatar

Joined: Thu Sep 15, 2005 4:31 am
Posts: 978
Location: Folding as Denis63
If you post a URL don't put the [ url ] tags around it, it makes the post go blank. Thats what kept doing it to me a while back..


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 6:23 am 
Million Club 5+ [PC]*
Million Club 5+ [PC]*
User avatar

Joined: Tue Nov 06, 2007 5:23 pm
Posts: 6233
Location: Florida
Defiant wrote:
If you post a URL don't put the [ url ] tags around it, it makes the post go blank. Thats what kept doing it to me a while back..


you can post links by themselves with no problem

it's when you start a tag and don't finish it that the post goes blank


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 6:25 am 
Million Club - 2 Plus
Million Club - 2 Plus
User avatar

Joined: Thu Sep 15, 2005 4:31 am
Posts: 978
Location: Folding as Denis63
Gailim wrote:
you can post links by themselves with no problem


I said that.

Gailim wrote:
it's when you start a tag and don't finish it that the post goes blank


Probably, but my example is when using the tags at all, not messing them up.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 7:36 am 
Million Club 5+ [PC]*
Million Club 5+ [PC]*
User avatar

Joined: Tue Nov 06, 2007 5:23 pm
Posts: 6233
Location: Florida
Defiant wrote:
Gailim wrote:
you can post links by themselves with no problem


I said that.

Gailim wrote:
it's when you start a tag and don't finish it that the post goes blank


Probably, but my example is when using the tags at all, not messing them up.


ah never mind I misread your post


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 2:55 pm 
Million Club - 2 Plus
Million Club - 2 Plus
User avatar

Joined: Wed Nov 01, 2006 11:44 am
Posts: 2681
Location: Up in you attic...Wi-Fi is delicious
Ahh I see, thanks for all the help. :D :D


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.