Quantcast

Maximum PC

It is currently Fri Aug 29, 2014 10:22 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Site having issues with Avatars?
PostPosted: Sat Oct 29, 2005 12:53 pm 
Boy in Black
Boy in Black
User avatar

Joined: Thu Jun 24, 2004 1:40 pm
Posts: 24339
Location: South of heaven
I lost mine all of a sudden. When I try to upload, this is what I get (in IE and Firefox 1.07):
Image

Can someone help get this one up there for me please?
Image


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 29, 2005 4:57 pm 
Clawhammer
Clawhammer
User avatar

Joined: Sun Oct 10, 2004 12:14 pm
Posts: 4956
Location: Kitchener, Ontario
Christ Chumly, keep up wit da timez yo. This is an ongoing issue for around 3 months now, there have been quite a few threads out there (albeit in the Forum & Website forums) and the mods maintain that there is no ETA on a fix.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 29, 2005 8:16 pm 
Smithfield*
Smithfield*
User avatar

Joined: Fri Jul 09, 2004 9:17 am
Posts: 7159
Location: In HyperTransport
If I lose mine theres gonna be a big problem round these parts.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 29, 2005 8:47 pm 
Team Member*
Team Member*
User avatar

Joined: Wed Apr 27, 2005 6:40 pm
Posts: 7207
Location: Waipahu, HI 21?N-158?W
i think it has to do when you change avatars.
if you used the avatar before the problem, then you're fine.
if you changed it now, there will be problems.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 30, 2005 12:45 pm 
Boy in Black
Boy in Black
User avatar

Joined: Thu Jun 24, 2004 1:40 pm
Posts: 24339
Location: South of heaven
Christ is right, I even managed to get this in the wrong thread too.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 30, 2005 5:41 pm 
Team Member
Team Member
User avatar

Joined: Wed Dec 15, 2004 8:51 pm
Posts: 2621
Location: Flamin' the kitty since 198433.
After endless issues, mine works for me. We'll see how long it lasts! Good luck, Chum.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 30, 2005 5:49 pm 
Team Member*
Team Member*
User avatar

Joined: Wed Apr 27, 2005 6:40 pm
Posts: 7207
Location: Waipahu, HI 21?N-158?W
so far so good.

i used to have probs with my avatar.

PARTY HARD!


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 8:31 am 
Team Member
Team Member
User avatar

Joined: Tue Aug 23, 2005 7:25 pm
Posts: 2781
Location: Buzzing out Loud
Mine only shows up half the time. :cry:


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 6:13 pm 
Team Member Top 50
Team Member Top 50
User avatar

Joined: Wed Aug 17, 2005 4:06 pm
Posts: 1485
Location: Upstate NY Folding as jonnyqwest
Mine comes and goes, thought it was just mine!!!! Whew!!!


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 6:37 pm 
Beta Tester
Beta Tester

Joined: Fri Jul 02, 2004 6:02 am
Posts: 6117
Location: I don't suffer from insanity... I enjoy every minute of it
i never had one previously but even though I got the errors it still loaded fine...


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 7:03 pm 
Team Member Top 50
Team Member Top 50
User avatar

Joined: Wed Aug 17, 2005 4:06 pm
Posts: 1485
Location: Upstate NY Folding as jonnyqwest
Ummmm, yeah. Yours looks real good. (Broke when I posted)

Sorry, I've had a rough day, nearly scrapped my X2 3800+ pulling off the cap and watercooling it. I apologize for the attitude. :wink:


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 6:28 pm 
Team Member
Team Member
User avatar

Joined: Wed Dec 15, 2004 8:51 pm
Posts: 2621
Location: Flamin' the kitty since 198433.
Mine doesn't work (again). :(((


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: Site having issues with Avatars?
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 11:16 pm 
Clawhammer
Clawhammer
User avatar

Joined: Sun Jun 27, 2004 10:09 pm
Posts: 3796
Location: In Your Head
Chumly wrote:
I lost mine all of a sudden. When I try to upload, this is what I get (in IE and Firefox 1.07):
Image



That's exactly what happens to me :!: :x

Question though: Does this show up when your trying to upload directly from your computer? This won't happen when I use a url....it just says my profile has been "updated" and continues on with its everlasting torture on my soul... :(


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: Site having issues with Avatars?
PostPosted: Wed Jan 04, 2006 9:01 am 
Monkey Federation (Top 10)*
Monkey Federation (Top 10)*
User avatar

Joined: Thu Jun 24, 2004 1:22 pm
Posts: 27374
Location: In a cage, dumbass.
Kane_233 wrote:
Question though: Does this show up when your trying to upload directly from your computer? This won't happen when I use a url....it just says my profile has been "updated" and continues on with its everlasting torture on my soul... :(


Upload from URL twice to get it to work. That worked form yesterday, but then again, I'm a god, so you may not have the same luck.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 04, 2006 12:34 pm 
Team Member Top 50
Team Member Top 50
User avatar

Joined: Wed Aug 17, 2005 4:06 pm
Posts: 1485
Location: Upstate NY Folding as jonnyqwest
I've found it to be rather random, luck of the draw. If it weren't for bad luck I'd have no luck at all. :wink:


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 1:55 am 
Clawhammer
Clawhammer
User avatar

Joined: Sun Jun 27, 2004 10:09 pm
Posts: 3796
Location: In Your Head
Mine works now! :shock:


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 3:32 am 
Clawhammer
Clawhammer
User avatar

Joined: Sun Jun 27, 2004 10:09 pm
Posts: 3796
Location: In Your Head
And it's gone again.... :(

Hmmm, it worked when nearly nobody was on the forums...


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 1:21 pm 
Coppermine
Coppermine
User avatar

Joined: Mon Sep 06, 2004 1:57 pm
Posts: 564
Location: Top of California
I know I'll regret saying this, but mine has been working for 3 straight days now. :shock:


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 5:42 pm 
Coppermine
Coppermine
User avatar

Joined: Thu Dec 15, 2005 4:49 pm
Posts: 525
Location: Computer Hardware Heaven
Wow. I've been using Firefox 1.5 the whole time and I could never even put in an avatar. Hope they get it fixed soon, because I really need to get my avatar on. :D


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 2:25 am 
Clawhammer
Clawhammer
User avatar

Joined: Sun Jun 27, 2004 10:09 pm
Posts: 3796
Location: In Your Head
Well, don't know if this helps any, but I guess I can get my avatar to work when the least amount of people are on...that being midnight until 6 or 7 am. Also, I'm using an avatar uploaded from my pc...not a url. Url's don't even work for me regardless of the time...


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group