Quantcast

Maximum PC

It is currently Sun Dec 21, 2014 10:26 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: 560 TI + Creative Soundblaster X-Fi
PostPosted: Tue Mar 08, 2011 2:59 pm 
8086
8086

Joined: Sat Sep 30, 2006 10:52 am
Posts: 7
Anyone else successfully using the 560 Ti with a Creative Soundblaster X-Fi?

I just replaced my venerable 8800 Ultra with a 560 Ti, and now I get no sound out of my X-Fi. I've tried disabling the HD Audio on the GeForce and reinstalling the Creative driver to no avail.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: 560 TI + Creative Soundblaster X-Fi
PostPosted: Tue Mar 08, 2011 3:56 pm 
Million Club [PC]
Million Club [PC]
User avatar

Joined: Sat Mar 28, 2009 11:38 am
Posts: 7690
Make sure your system's default audio device is the Creative's analog (or optical if you're using that) out, not the video card's digital out. I've had those issues before with my 4870, and a simple control panel option fixed it.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: 560 TI + Creative Soundblaster X-Fi
PostPosted: Tue Mar 08, 2011 4:51 pm 
8086
8086

Joined: Sat Sep 30, 2006 10:52 am
Posts: 7
Yes the X-Fi is the default audio device. In fact it's the only audio device since I have the on-board audio disabled in the BIOS.


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.