Quantcast

Maximum PC

It is currently Sat Dec 20, 2014 8:32 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: is it possible?
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 7:23 pm 
8086
8086

Joined: Wed Feb 02, 2005 6:27 pm
Posts: 13
is it possible to get a new IP address?


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 7:28 pm 
7yrs+11,000 Posts
7yrs+11,000 Posts
User avatar

Joined: Tue Jul 27, 2004 5:44 pm
Posts: 11242
Location: The kitten above is not on fire.
Yes, if you have a dynamic ip it is changed quite often.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 7:30 pm 
8086
8086

Joined: Wed Feb 02, 2005 6:27 pm
Posts: 13
well...is there anyway i can get a new one right now?


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 7:31 pm 
7yrs+11,000 Posts
7yrs+11,000 Posts
User avatar

Joined: Tue Jul 27, 2004 5:44 pm
Posts: 11242
Location: The kitten above is not on fire.
it depends... are you behind a router?


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 7:31 pm 
8086
8086

Joined: Wed Feb 02, 2005 6:27 pm
Posts: 13
yes


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 7:31 pm 
7yrs+11,000 Posts
7yrs+11,000 Posts
User avatar

Joined: Tue Jul 27, 2004 5:44 pm
Posts: 11242
Location: The kitten above is not on fire.
and i need more info. Like what your isp is, whether you are on dial up or cable, and wether you are behind a router.


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 7:32 pm 
8086
8086

Joined: Wed Feb 02, 2005 6:27 pm
Posts: 13
im on comcast high speed internet


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 7:34 pm 
7yrs+11,000 Posts
7yrs+11,000 Posts
User avatar

Joined: Tue Jul 27, 2004 5:44 pm
Posts: 11242
Location: The kitten above is not on fire.
behind a router?? You can call comcast and ask for a static ip, and that will give you a static ip. Other than that, no. May I ask why though?


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 7:36 pm 
7yrs+11,000 Posts
7yrs+11,000 Posts
User avatar

Joined: Tue Jul 27, 2004 5:44 pm
Posts: 11242
Location: The kitten above is not on fire.
also....
http://www.dalantech.com/ubbthreads/sho ... mber=33050


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: is it possible?
PostPosted: Thu Feb 03, 2005 5:32 am 
Coppermine
Coppermine
User avatar

Joined: Sat Jul 17, 2004 3:29 am
Posts: 637
Location: MA
n7 wrote:
is it possible to get a new IP address?


Get a new IP address where? on the WAN port of the router (facing Comcast)?


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.