Quantcast

Maximum PC

It is currently Sun Dec 21, 2014 11:25 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: IE tab in FF4
PostPosted: Tue Apr 05, 2011 7:36 am 
Team Member Top 500
Team Member Top 500
User avatar

Joined: Fri Aug 04, 2006 5:47 pm
Posts: 279
Location: Strongbadia, Pop: Tire
I love FF4, and it's made me ditch Chrome altogether. However, some of my company websites were written specifically for IE6, and they won't operate properly in FF. They work great in the IE tab, though. My question is:

Is there a way to create a shortcut on my desktop that will open a site in FF in an IE tab? I'm trying to skip the step of clicking the IE tab button within FF. Thanks for any ideas you might have.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: IE tab in FF4
PostPosted: Thu Apr 07, 2011 8:49 am 
8086
8086

Joined: Thu Apr 07, 2011 8:47 am
Posts: 1
Create a site filter in the IE Tab options. It will automatically use IE Tab when the filter matches.

As a caveat, IE Tab seems to have an issue with external links on FF4. Hopefully this will be fixed soon.


Top
  Profile  
 
 Post subject: Re: IE tab in FF4
PostPosted: Thu Apr 07, 2011 4:47 pm 
Team Member Top 500
Team Member Top 500
User avatar

Joined: Fri Aug 04, 2006 5:47 pm
Posts: 279
Location: Strongbadia, Pop: Tire
Thanks, spiff. Works great. I appreciate the help.


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

© 2014 Future US, Inc. All rights reserved.