Quantcast

Maximum PC

It is currently Tue Jul 29, 2014 2:07 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: OK wierd problem
PostPosted: Mon Dec 22, 2008 11:21 pm 
Team Member Top 500
Team Member Top 500
User avatar

Joined: Sat Aug 05, 2006 1:16 pm
Posts: 2816
Location: Cube 0
Ok this gonna seem outa place but here it goes

I have two Ultimate Technology Customer Pole displays (like the ones that tell u the total at the grocery store)

They are the pass thru type but I have them set to Direct to pole.

They are not displaying anything when I type the commands it wants

Copy Hello.txt LPT1

I get nothing at the display.

Please help!

-Travis


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 23, 2008 10:43 am 
Team Member Top 500
Team Member Top 500
User avatar

Joined: Mon Jan 08, 2007 1:41 pm
Posts: 2033
fiy... "weird" is n exceptsion to teh "i befour e" rule... :wink:


Top
  Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 23, 2008 1:03 pm 
Million Club - 5 Plus
Million Club - 5 Plus
User avatar

Joined: Fri Apr 25, 2008 6:35 am
Posts: 1998
try "copy hello.txt lpt1:" <-note colon - also try device PRN: (I think)

might need to make sure the parallel port is enabled and set to ECP/EPP/Bi directional in the BIOS.. whichever it wants.


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group